Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Přehled z kalendáře akcí

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Medvědí Točnění
Hrad Točník | 267 51 Točník
Shlédnuto : 1188 krát   ZPĚT
od : 26.07. 2014 do : 27.07. 2014
Medvědí Točnění - www.webtrziste.cz
Multižánrový festival na hradě Točník: koncerty,
loutkové divadlo, hry pro děti, děsivá mučírna.
Vaše logo, erb města
osoba  Štochlová   Pavlína
Ostatní akce

Přihlásit se na tuto akci
Vstupné pro návštěvníky 130 Kč/dospělí, 90 Kč/děti a senioři, zdarma děti do 3 let
Mediální podpora
MAPA
Podrobný program :
Druhý ročník festivalu Medvědí Točnění proběhne na hradě Točník ve dnech 26. a 27. července 2014. Bude jiný, než ten předchozí – dvojnásobně dlouhý a dvojnásobně lepší. Čeká na vás koncert zpěvačky Barči Černé a dalších talentovaných hudebníků, kreativní dílna pro děti, jízda na hradním poníkovi i vystoupení historické šermířské skupiny. Obličej vám zkrášlí naši schopní profíci ve face-paintingu, úsměv vykouzlí stále přítomný šašek a téměř k smrti vás vyděsí hrozivá mučírna s katem. Po našem kurzu lukostřelby se stanete rovným parťákem Robinu Hoodovi, a pokud zavítáte i do koutku pro střelbu z kuše, brzy si možná zvládnete ulovit vlastní večeři. A když už jsme tedy u ní, zmiňme, že nás v sobotu večer čeká opékání pašíka Tondy, špekáčků a dalších dobrot. Ty vám koneckonců naservírují i stánkaři po celém hradě – těšit se můžete na staročeský trdelník, halušky, klobásy, medovinu, zásobu pivních sudů a čajovnu ve stanu. Něžná půlka návštěvníků zajisté ocení výběr originálních šperků, které mají do kýče značky Swarovski hodně daleko.

A pozor, dámy a pánové! Celou akci nám letos zpestří výstava honosných uměleckých děl s názvem „Pestrobarevná medvědí říše“. Vybrat si budete moci i svého favority, tři nejlepší obrázky od nás totiž získají tajuplný balíček s překvapením. Do soutěže se zapojí výtvarný kroužek a třída 1. A z hořovického gymnázia. Součástí však můžete být i vy, stačí nás jen kontaktovat a předat výtvarné dílko odpovídající našemu tématu.

Novinky o akci, medvědech a dalších superhodněmoc důležitých věcech najdete na naší facebookové stránce, můžete nás však kontaktovat i potrubní poštou nebo vyslat holuba s dopisem.
Na jarmarku uvidíte tato řemesla : Město Více informací
Nejsou přihlášeni žádní registrovaní řemeslníci.


Nejsou k dispozici žádné obrázky!
INFO pro řemeslníky:
pro zobrazení je nutno se přihlásit


TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>