Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Přehled z kalendáře akcí

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Kulinářské, řemeslnické a umělecké dny
Hof - Německo | 35201 Hof - Německo
Shlédnuto : 844 krát   ZPĚT
od : 24.05. 2020 do : 24.05. 2020
Kulinářské, řemeslnické a umělecké dny - www.webtrziste.cz
Německo-český den přátelství v Hofu. Tímto způsoben bychom Vás chtěli pozvat na tento veletrh kultury, cestovního ruchu a kulinářského umění, dne 24.5.2020.
Vaše logo, erb města
osoba  Eliška Bilgi   Stadtmarketing Hof e.V.
Ostatní akce

Přihlásit se na tuto akci
Vstupné pro návštěvníky žádné
Mediální podpora
MAPA
Podrobný program :
Každoročně pořádáme Německo-český den přátelství v Hofu. Uprostřed starého města Hofu a Ludwigstrasse se od 10 do 18 hodin budou prezentovat různé kulturní instituce, turistické a rekreační oblasti z Německa a České republiky. Kromě prezentací umělců, řemeslníků, muzeí a volnočasových zařízení je trh obohacen o různé kulinářské speciality z obou zemí.
Chcete prezentovat své umění, řemeslo či české kulinářské zdatnosti? Také turistické, kulturní a volnočasové instituce mohou prezentovat své služby a nabídky. Máte zájem se prezentovat (Vaše řemeslo, umění) a jěště si vydělat-své produkty prodávat?
Rádi bychom na našem trhu uvítali tradiční české jídlo, pití, umění a řemesla; turistiku, akce pro děti, hudebníky. Cílem Německo-českého dne přátelství je shromáždit lidi z obou zemí, dozvědět se o sobě více, vyměnit si nápady, poznat různé regiony a samozřejmě společně slavit.
V rámci dne přeshraničního přátelství neplatíte jako češi vůbec žádné poplatky. Máte-li dotazy, či v případě zájmu se přihlásit, mě neváhejte kontaktovat na tel. +49 9281 815 7101 nebo na E-Mail: eliska.bilgi@stadtmarketing-hof.de.

Zašlete nám prosím svou přihlášku do 29. února 2020.
V příloze nebo na www.stadtmarketing-hof.de naleznete všechny podstatné informace k tržišti, přihlášku a prohlášení o osvobození odpovědnosti, které je třeba podepsat, což je předpoklad pro účast.
Na jarmarku uvidíte tato řemesla : Město Více informací
Nejsou přihlášeni žádní registrovaní řemeslníci.
  • nahled
  • nahled
  • nahled
  • nahled

zvolte náhled

INFO pro řemeslníky:
pro zobrazení je nutno se přihlásit


TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>