Přihlásit se | Registrace    
  Podmínky

Pořadatelé kulturních akcí

ZPĚT

     

     



Při zrátě hesla si vyžádejte nové

Zobrazení pořadatele agentura FESTIVE

    ZPĚT     

Omlouváme se, ale obrazek nebyl dodán

Jsme agentura, která je na trhu od roku 2005. Naši členové jsou rekrutováni převážně z řad rytířů. V počátcích jsme se specializovali pouze na období gotiky a baroka. Postupně členové skupiny v rámci rozšíření kvalifikace absolvovali i kaskadérské kursy u pana Petra Jákla.

Postupem času jsem na přání zákazníků rozšířili naše obzory o další historická období doslova od pravěku až po 60. léta 20. stol.

Všechny tyto období jsme schopni zrealizovat v celodenním programu nebo udělat průřez od pravěku po současnost. Nebojíme se uspořádat akci podle Vašich nejdivočejších představ. Fantazii se meze nekladou!

K našemu vybavení kromě jiného patří i sbírka funkčních replik kanonů od 14. až do 19. století, která je největší ve střední Evropě.

Aby iluze daného období byla dokonalá, máme k dispozici i historickou dobovou krčmu, která má 10 metrů v průměru a 36 metrů obslužných pultů. V krčmě Vás uvítá obsluha oblečena v kostýmech podle toho, o jaké období se zrovna jedná. Zároveň budete mít možnost zde ochutnat krom světlého piva i pivní speciály (např. červené, zelené, černé, pepřové… pivo), medovinu přímo z výzkumného včelařského ústavu nebo pokrmy vařené podle staročeských receptur.

Jednou z našich nabídek jsou i adventní programy, kde se objeví třeba sněhuláci na chůdách, světelné či ohnivé show a další program s Vánoční tématikou.

Naší doménou jsou velké ohnivé show s množstvím pyrotechnických efektů zakončené ohňostrojem.

Proč ohnivou show právě od nás? Protože má děj, který vtáhne diváka, jsou to představení, při kterých dámy nezřídka použijí své kapesníčky a pánové nešetří obdivnými výkřiky.

Pro interiéry máme připravené světelné show, které mohou být doplněné o interiérový ohňostroj. Speciálním efektem pro světelné i ohnové show jsou Visual poi. Pomocí tohoto efektu jsme schopni zobrazit znak města, logo firmy, nápisy, obrázky. Tímto způsobem zvýrazníme pořadatele nebo sponzory zajímavou a nevšední formou.
 Zpráva pro tohoto pořadatele :
 Poslat odkaz na tohoto pořadatele :
 Napište správci webtržiště :
TOPlist
Správce webu
Ing. Richard Blížkovský
Pístov 11, Jihlava, CZ
  více>>>